Skip to the main content

Recycle Sint op Sinterklaasdrive

 Het is alweer een tijdje geleden dat Sinterklaas Gay Forcing heeft bezocht. Maar hij is terug van weggeweest. Dus gaan we er op zondag 4 december een feestje als vanouds van maken. Hiervoor vragen wij jullie medewerking. 
Na de drive wordt de welbekende loterij gehouden met de unieke prijzentafel. Om de prijzenpot nog wat extra op te leuken, kunnen we de hulp van de leden goed gebruiken. Misschien heb je nog een leuk Sinterklaascadeau ergens in de kast staan dat daar toch maar staat te schimmelen of minstens stof staat te vangen? Dit zou een welkome aanvulling zijn. Laten we er wel voor zorgen dat het geen kringloopcentrum wordt maar je het echt iets meeneemt dat jij niet meer hoeft, maar wel leuk kan zijn voor een ander. Hierbij kun je denken aan een boek, een kaarshouder, een leuke mok waar je nu eindelijk vanaf kunt, een riem die je niet meer past, een gewassen sjaal waar je op bent uitgekeken, enzovoort. Iets Sinterklaasachtigs is natuurlijk ook altijd welkom. 
 
De cadeaucollectie zal zorgvuldig worden aangevuld door het comité zodat iedereen kans maakt op waanzinnige prijzen. Ook wordt er gezorgd voor bijpassende lekkernijen. Komt daarom in groten getale en vergeet de contanten voor de lootjes niet!
De Gay Forcing-Pieten Bram en Rob
Andere artikelen
Grote drukte bij novemberdrive

Grote drukte bij novemberdrive

Het was op zondag 6 november een drukke bedoeling in Buurthuis Lydia. Met zestien paren in de...

12/11/2022 - Tim Dekkers
Volle bak tijdens oktoberdrive

Volle bak tijdens oktoberdrive

Het was een volle bak tijdens de oktoberdrive van Gay Forcing. Maar liefst 31 paren hadden zich...

07/10/2022 - Tim Dekkers
Zondag 2 oktober herfstdrive

Zondag 2 oktober herfstdrive

Voorbij zijn de warme en droge dagen. De regen gutst soms uit de hemel en de bladeren dwarrelen van...

30/09/2022 - Tim Dekkers