Skip to the main content

Geen strand, wel bridge

Nu de ergste hitte voorlopig (even?) achter de rug is, kunnen de leden van Gay Forcing zondag 2 juli het strand met een gerust hart overslaan. In plaats daarvan kunnen zij meedoen aan de extra zomerdrive in buurthuis Lydia. Volgende maand is er een speciale Pride Drive. Twee bridgers van Gay Forcing mogen tijdens de Canal Parade gratis mee op de sportboot van NOC*NSF.

Voor veel mensen breekt de vakantieperiode aan, maar Gay Forcing houdt in de zomer de deuren open. Geen bridgevakantie dus. Vorige maand, tijdens de eerste van de drie zomerdrives, waren er 32 paren. Op zondag 2 juli staat dus de tweede zomerdrive op het programma, met Arie Hahn weer als wedstrijdleider. Aanvang is om 13.00 uur, graag vooraf aanmelden via de website van Gay Forcing.

Volgende maand, zondag 6 augustus, is er een speciale zomerdrive. Gay Forcing organiseert dan in het kader van Queer & Pride Amsterdam 2023 een speciale Pride Drive. Net zoals vorig jaar wil de club deze drive een roze tintje geven. Voor deze ene keer kunnen gasten gratis meedoen.

Tijdens de Canal Parade op zaterdag 5 augustus vaart de Nederlandse Bridge Bond (NBB) mee op de boot van NOC*NSF. De directeur van de NBB nodigt twee leden van Gayfocing uit om gratis mee te varen op die sportboot. Een mooie kans dus om honderdduizenden langs de kant van de Prinsengracht toe te zwaaien. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij voorzitter Tim Dekkers: tim.dekkers@xs4all.nl .

 

 

 

Andere artikelen
Zomerse septemberdrive

Zomerse septemberdrive

Het was officieel de eerste herfstdrive van het seizoen, maar op zondag 3 september leek het buiten...

24/09/2023 - Tim Dekkers
Pride Drive: veel roze en hoog bezoek

Pride Drive: veel roze en hoog bezoek

Bridgeclub Gay Forcing doet volop mee aan Queer & Pride Amsterdam 2023. Op zondag 6 augustus,...

01/08/2023 - Tim Dekkers
Toppers slaan in A-lijn toe

Toppers slaan in A-lijn toe

Arno de Keizer en Dirk van der Meulen hebben hun favorietenstatus tijdens de julidrive van Gay...

04/07/2023 - Tim Dekkers