Skip to the main content

Grote drukte bij novemberdrive

Het was op zondag 6 november een drukke bedoeling in Buurthuis Lydia. Met zestien paren in de A-lijn en veertien in de B-lijn was de novemberdrive van Gay Forcing buitengewoon goed bezocht. Na afloop hield de 25-jarige bridgeclub zijn Algemene Leden Vergadering (ALV).

Wedstrijdleider Arie Hahn had een drukke middag. Op de één of andere manier verdwenen er meerdere kaarten van de tafels. Ze bleken verstopt te zitten tussen de tafelkleedjes.  “Het lijkt hier wel een goochelvoorstelling”, riep de wedstrijdleider vertwijfeld uit. Voor Arie Hahn waren de druiven na afloop allesbehalve zuur;  hij won met zijn bridgepartner Peter Imbach de A-lijn met 62,50 procent.

In de B-lijn waren Francis Kamphuis en Harry Kerkhof met 60,97 procent de sterkste bridgers. Direct na het voorlezen van de uitslag door bestuurslid Ghislaine Edelbroek bleef iets minder dan de helft zitten voor de ALV. De aanwezige leden gingen in grote meerderheid akkoord met de begroting voor het nieuwe jaar. Penningmeester Jos Schrijven maakte duidelijk dat een contributieverhoging helaas onvermijdelijk was. Het bestuur gaat onderzoeken of met een nieuwe club Vrienden van Gay Forcing extra geld kan worden ingezameld, zodat nieuwe verhogingen in de toekomst wellicht achterwege kunnen blijven.

De volgende drive is op zondag 4 december. Dan houdt Gay Forcing zijn traditionele Sinterklaas-drive met lootjes en prijzen. Rob Wieleman en Bram Buitenkant buigen zich over de organisatie. De vraag aan de leden is of zij overbodige en/of ongewenste cadeautjes uit het verleden opnieuw kunnen inpakken en beschikbaar kunnen stellen aan de Sinterklaas-loterij. Die cadeautjes moeten ze dan volgende maand meenemen naar Buurthuis Lydia. Het wordt dus voor een deel een recycle Sint.

  

Andere artikelen
Recycle Sint op Sinterklaasdrive

Recycle Sint op Sinterklaasdrive

 Het is alweer een tijdje geleden dat Sinterklaas Gay Forcing heeft bezocht. Maar hij is terug van...

17/11/2022 - Tim Dekkers
Volle bak tijdens oktoberdrive

Volle bak tijdens oktoberdrive

Het was een volle bak tijdens de oktoberdrive van Gay Forcing. Maar liefst 31 paren hadden zich...

07/10/2022 - Tim Dekkers
Zondag 2 oktober herfstdrive

Zondag 2 oktober herfstdrive

Voorbij zijn de warme en droge dagen. De regen gutst soms uit de hemel en de bladeren dwarrelen van...

30/09/2022 - Tim Dekkers