Skip to the main content

Toppers slaan in A-lijn toe

Arno de Keizer en Dirk van der Meulen hebben hun favorietenstatus tijdens de julidrive van Gay Forcing opnieuw waargemaakt. Met ruime afstand wonnen zij de A-lijn. Het topduo zal volgende maand tijdens de Canal Parade Gay Forcing vertegenwoordigen op de NOC*NSF-boot.

In buurthuis Lydia waren zondag 2 juli 28 paren aanwezig: 14 in de A-lijn, 14 in de B-lijn. Onder de deelnemers was ook een mooi aantal gasten. Onder leiding van de teruggekeerde wedstrijdleider Arie Hahn speelden de bridgers weer zeven ronden.

In de A-lijn waren de Arno de Keizer en Dirk van der Meulen met 67,62 % duidelijk de besten. Zij werden gevolgd door de duo’s Nelly Gruis/Hans Pot (61,55%) en Tim Dekkers/Marc van den Broek (54,08%).

In de B-lijn ging de overwinning naar Arjan Blankerts en Walter Goeting (59,49%). Op de tweede plaats belandden Barbara Huijgen en Juul Peeters (58,84%), derde werden Janna Krak en Jan Jacobs (57,50%).

Volgende maand viert Gay Forcing Queer & Pride Asterdam 2023. Diverse leden van Gay Forcing zullen meevaren tijdens de Canal Parade op zaterdag 5 augustus. Arno de Keizer en Dirk van der Meulen zijn door de Nederlandse Bridge Bond (NBB) uitgenodigd om samen met NBB-bestuurslid Merel Bruijnsteen en haar partner de bridgebond te vertegenwoordigen op de boot van NOC*NSF. Leden Marc van den Broek en Tim Dekkers varen mee op de boot die de Gay Games Amsterdam 1998 herdenkt.

Zondag 6 augustus organiseert Gay Forcing een speciale Pride drive. Gasten kunnen deze keer gratis meedoen.

 

Andere artikelen
Zomerse septemberdrive

Zomerse septemberdrive

Het was officieel de eerste herfstdrive van het seizoen, maar op zondag 3 september leek het buiten...

24/09/2023 - Tim Dekkers
Pride Drive: veel roze en hoog bezoek

Pride Drive: veel roze en hoog bezoek

Bridgeclub Gay Forcing doet volop mee aan Queer & Pride Amsterdam 2023. Op zondag 6 augustus,...

01/08/2023 - Tim Dekkers
Geen strand, wel bridge

Geen strand, wel bridge

Nu de ergste hitte voorlopig (even?) achter de rug is, kunnen de leden van Gay Forcing zondag 2...

29/06/2023 - Tim Dekkers