Skip to the main content

Warm weerzien in Huize Lydia

Eindelijk. Na anderhalf wachten hebben de leden van Gayforcing elkaar weer kunnen ontmoeten tijdens de oktober-drive in Huize Lydia. Vijftien paren hadden zich opgegeven voor deze ‘comeback drive’. Rob Wieleman en Pim van Rooden wonnen, maar dat was bijzaak. “Het was gezellig, wat hebben we dit gemist”, zeiden veel leden na afloop.

Met vlaggetjes en met stroopwafels en speculaas heette het bestuur de leden welkom terug. De drive werd deze keer gehouden in de benedenzaal, omdat de bovenzaal in gebruik was voor een toneeluitvoering. De controle op de CoronaCheck-app bij de ingang leverde geen problemen op. “We moeten ons als vereniging nu eenmaal aan de wet houden”, zei een bridger bij binnenkomst.

Het afgelopen anderhalf jaar was niet makkelijk voor de bridgegemeenschap en dus ook niet voor Gayforcing. De leden konden elkaar alleen online ontmoeten, via StepBridge. Dat was een mooie afleiding, maar bridgen in het echt is toch veel leuker.

Met Arie Hahn als wedstrijdleider en Marc van den Broek als arbiter a.i. verliep de oktoberdrive tamelijk rimpelloos. Het aantal deelnemers lag wel lager dan voor de corona-pandemie. “Misschien kijken veel leden nog even de kat uit de boom”, zei voorzitter Tim Dekkers.

Aan het einde van de middag scoorde het duo Rob Wieleman/Pim van Rooden het beste. Nelly Gruijs en Ali Klijzing-Hartkamp behaalden de tweede plaats. Volgende maand, zondag 7 november, is de volgende drive van Gayforcing. Na afloop wordt dan de Algemene Leden Vergadering gehouden.

 

Andere artikelen
Eindelijk weer fysiek bridgen

Eindelijk weer fysiek bridgen

Het heeft lang geduurd, maar vanaf oktober 2021 kunnen de leden van Gayforcing weer fysiek bij...

26/09/2021 - Tim Dekkers
September-drive nog via StepBridge

September-drive nog via StepBridge

De september-drive van Gayforcing kan helaas nog niet fysiek plaatsvinden. De coronamaatregelen in...

03/09/2021 - Tim Dekkers
Primeur: twee paren op eerste plaats

Primeur: twee paren op eerste plaats

De augustus StepBridge-drive van Gayforcing beleefde een primeur: twee paren eindigden  met exact...

02/08/2021 - Tim Dekkers